Ova stranica koristi kolačiće. Nastavljajući sa pregledom stranice, prihvatate našu upotrebu kolačića. Saznajte više.

Izjava o privatnosti

KOLAČIĆI
Ova stranica koristi kolačiće. Kolačić je jednostavna tekstualna datoteka koja se šalje sa web stranice i može biti sačuvana na hard disku vašeg računara, od strane vašeg web pretraživača.
Mi koristimo kolačiće kako bismo sačuvali vaše pozicije i želje i za prijavu na našu web stranicu. Ovi kolačići ne sadrže vaše lične podatke. Možete isključiti kolačiće, pomoću vašeg web pretraživača, ali budite svesni da to može negativno da utiče na funkcioniranje naše web stranice.

PRAĆENJE KOLAČIĆA
Osim toga, mi koristimo Google Analizu (Analytics), uslugu web analize koju nam nudi “Google”. Google Analiza koristi “kolačiće domene”. Ovi kolačići vam mogu pomoći da analizirate kako drugi posetioci koriste web stranice, što se ne može pročitati na drugim domenama.
Google prikuplja sve informacije, koliko je to moguće, na bazi anonimnosti. Konkretno, osiguraće se da nema ličnih podataka, kao ni vaše IP adrese. Anonimne informacije biće poslate Google-u i sačuvane na serverima u Sjedinjenim Američkim Državama.
Google može podeliti ove informacije s trećim licima, ako to zahteva zakon ili kako bi mogli da analiziraju ponašanje korisnika koji koriste Google. Mi nemamo kontrolu nad ovim procesom.
Možete isključiti sve Google Analize pomoću ovog linka:

https://tools.google.com/dlpage/gaoptout

Top